luni, 28 mai 2012

Materiale noi - planuri multe

Saptamana trecuta am finalizat o noua comanda de materie prima: ata cerata, sarma cu memorie, pietricele semipretioase sfere, fatetate, chips-uri, multe si frumoase. Abia astept sa le vad si sa le organizez (am vazut o organizare impresionanta pe un blog, cred ca in curand o sa prestez si eu una :)  ), sa le pot oferi vizual mai ales datorita cromaticii si transparntelor deosebite.

Saptamana trecuta am invatat cateva tehnici simple in ideea de a ma pregati pentru noi idei, de efect, pe culori tari: negru, rosu si grena adica onix, coral si granat. De azi, alaturi de Teo, imi voi exersa indemanarea si invataturile dar mai ales povestea din spatele pandantivelor-amuleta (avem cateva istorioare ce se vor transforma in bratari unicat ca si pana acum.

Tot acum am inceput cautarea pentru un nume simplu, care sa includa si povestea pietrelor semipretioase, a metalelor pretioase ori a evenimentelor pe care acestea le accesorizeaza. In scurt timp vreau sa deschidem si varianta de vanzare in limba engleza, m-am gandit sa schimbam fundalul si display-ul bijuteriilor, sa includ masuratori si eventual gramaje. De ce? Pentru ca suntem deosebite, diferite, fiecare cu un fizic si cu un stil aparte iar eu imi doresc sa bucur cat mai multe doamne si domnisoare.

Ce va fi cel mai greu de obtinut - insa prietenii imi sunt alaturi si aici -  vor fi fotografiile cu decolteu, cu tinuta de gala, cu tinute sport sau trendy, eveniment sau casual, business, beach sau party. Asta pentru ca atunci cand concep noi seturi ori piese individuale ma gandesc si la posibilitatea de a purta colierele, cerceii sau bratara si cu alte ocazii, in situatii diferite, in functie de vestimentatia personala sau a celor din jurul meu.

Si pentru ca deja pe mail si pe messenger (ID: ecodecolight) au inceput deja intrebarile despre posibilitatea personalizarii bijuteriilor sau variante speciale pentru mirese si nunti, va anunt cu bucurie ca in organizarea acestor accesorii minunate va intra o grupare si clasificare in functie de stilurile vestimentare. Asa stiu sigur ca va fi mai usor, mai ales ca vin din urma cu variante pentru micile domnisoare, fetite si adolescente care uneori se uita dincolo de margelele de plastic roz, sidefate si pline de sclipici ori paiete.

Planuri multe, idei noi, atat cat sa cuprinda mult timp liber de-acum incolo si sa dea frau liber imaginatiei si originalitatii.

Sa aveti o saptamana frumoasa!

marți, 15 mai 2012

Simplu si tineresc

Cu mare drag, vazandu-ma pe mine, Teo si-a dorit un lantisor cu o aripioara de inger. Si o mica sfera de riolit - in culorile mele preferate, naturale.

Asa ca, pentru o mica domnisoara am ales un lantisor negru si un mic medalion, cu piatra semipretioasa si argint tibetan, pentru protectie, imaginatie, creativitate si vise copilaresti.

Pret: 10 RON


luni, 14 mai 2012

Cercei colibri

Pentru ca bratara a incitat extrem, ca si sora ei de inceput, erceii cu pasarea colibri au ramas acasa, completandu-se armonios si vesel cu seturile de coliere cu turcoaze, in acelasi clinchet de clopotei de vant.
Descrierea initiala o gasiti AICI, caci nu imi place sa ma repet obsesiv si daca va plac, sunt convinsa ca ii veti gasi :).

Pret: 15 RON, unicat.


vineri, 11 mai 2012

O vacanta cu parfum de ananas


Pentru ca se apropie zilele calde de vara, cu canicula si fructele consumate in cantitati satisfacatoare sub toate formele (simple, salate, sucuri, inghetate... mmmmyammmm), s-a vazut si in bijuteriile mele, caci am compus o alaturare deosebita de culori, regasite in micile piese de argint.

Ananasul (fruct complet si foarte placut mie), ca si piesa centrala spatiala, cu prezenta curata in cercei se gaseste alaturi de un ciorchine bogat de struguri si de un mar parfumat. Culorile posibile ale fructelor, pigmentii sau desenul mat al boabelor parfumate e reprezentat de nuante de galben si verde pal (cuart de citrin si prehnit), in negrul de onix, in granatele cu nuanta bordeaux (cunoscatorii stie!) si inculorile naturale cu accent cafeniu al micii sfere de riolit.

Un set vesel si noncorfomist, insirat pe fir de piele si organza maro inchis. Perfect pentru tinutele lejere de vara, pentru rochite si blugi, pentru camasi ori maieuri, cu cercei ce se unduiesc placut in vant.

Pret: 50 RON




miercuri, 9 mai 2012

Colier si cercei FairyTale

M-au dus cu gandul la un basm cu zane. La colivia care il tinea pe Pinnocchio, la colivia de argint ce adapostea mici pasari si zane. Si asta din cauza culorilor, a desenului special al agatelor fuchsia si al apelor opac-transparent. Alaturate onixului si micii aripi de inger formeaza un set cu greutate, la propriu si la figurat, predispune la visare si atrage privirea, putand constitui accesorii ideala pentru o tinuta eleganta sau casual, feminina, puternica.

Fiecare piesa este lucrata individual, intr-o maniera de efect ce prinde in mijlocul sarmei argintate cate o piatra magica, o sfera perfecta asemeni globului de cristal din povesti.

Pret: 70 RON



marți, 8 mai 2012

Sampania inseama eleganta

Intotdeauna mi-a placut sampania. Bauta doar la ocazii festive, cu acea frenezie nebuna la desfacerea unei sticle, mereu aproape la sarbatori si de Revelion, la zile de nastere sau evenimente deosebite. Este o bautura nobila, care impune un cadru elegant si distins, insa nu o data s-a intamplat sa fie consumata si alaturi de prieteni, savurand bucuria momentului in conditii normale, de zi cu zi.

Eleganta si efervescenta, culoarea si stralucirea - motivele care au stat la baza acestui set ce lumineaza un decolteu si o personalitate feminina. Se aseaza la baza gatului si completeaza un look de vedeta.

Piesele sunt lucrate individual, imbina micii fluturi de argint cu nuanta aurie a margelelor fatetate, argintul ce acopera accesoriile si stabilitatea de riolit.

Pret: 85 RON

 


luni, 7 mai 2012

Vara-Soare-Turcoaz-Colibri!

Cum v-am obisnuit si m-am obisnuit, fiecare set include o noutate. Revin cu o noua bratara Aqua, alaturi de o pereche de cercei deosebiti: clinchet de clopotei de vant si magia unui mic colibri.

Set delicat, asortat nebuniei de culori de vara, in luciri de turcoaze, jasp, aventurin, onix si accesorii argintate.

Unic, original, vesel, induce gandire pozitiva si joaca rol de amuleta (vom detalia simbolistica fiecarei mici figurine din argint tibetan).

Pret: 45 RON.
Bratara indisponibila momentan, se pot achizitiona cerceii cu 15 RON

Noi piese de colectie


Pentru ca a fost weekend, vreme frumoasa si am numarat cateva reusite pe plan personal, cateva din ideile cu care am ramas de la ultima comanda s-au concretizat in cateva seturi de coliere si cercei sau bratara si cercei, astfel:
- cercei sub forma de picatura (avand ca element de design si contur sarma cu memorie);
- colier pentru baza gatului, in nuante de sampanie pe un decolteu frumos, cu sclipiri de soare;
- pasari si fructe, aripi de inger din argint tibetan, in combinatii unicat;
- agate si onixuri prinse in colivie;
- cercei exotici si grei, ce imbina culori de vara si de fructe specifice.

Poate v-am facut putin curioase dragi doamne si domnisoare, asa ca va anunt cu bucurie ca astazi imi fac si timp special pentru a impartasi cu voi ultimele lucrari.

Va imbratisez si va doresc o saptamana de milioane!