duminică, 22 iulie 2012

Si marea se ascunde intr-un colier...



Un set pastelat, in culori de vara, al carui colier are un pandantiv special: seaglass (sticla sablata de nisipul si valurile marii). Translucid, mat si aprent fragil, pandantivul are un model unicat, din sarma argintata si aduce aproape senzatia valurilor si adierea brizei racoloase.

Este asortat altor pietre semipretioase, dispuse in sirag dublu  de-o parte si de alta, ce insira jad, turcoaze si cuart verde (prehnit).

Set care accesorizeaza o tinuta lejera, de vara sau care se asorteaza frumos pieselor de blugi.

Unicat, 50 RON.

miercuri, 18 iulie 2012

Bratarile prieteniei - una pentru tine, una pentru el/ea

Daca iti doresti sa ofer prietenului/prietenei dragi un semn de pretuire, care sa ii arate ca face parte din inima ta, setul de Bratari ale prieteniei sunt un cadou perfect.

Pe fir de ata cerata maro, moale si frumos impletita, se regasesc margelute din argint tibetan.

Inchidere simpla, cu bucla, se strange facand un nod complet. Se poate purta si de catre copii sau adolescenti, poate fi purtata mai multe zile la rand.

Unicate, 15 RON perechea.

Cercei lungi pentru tinute lejere

Casual, se pot purta cu tinute diverse, lejere, cu tunsori scurte sau par strans. O iesire in parc sau la terasa, jeansi sau o vestuta de vara, ca model, se accesorizeaza frumos cu ceceii Twins, ce poarta sfere de opalit, onix, jasp si mici margelute argintii. Totul - pe o baza de sidef pastel, pe fir de sarma tare, argintata.

Unicat, 15 RON.


Cu parfum oriental


O pereche de cercelusi cu jad, cu o piesa de baza ornamentala, rotunda si usor ondulata, de care sunt agatate micile piese verzi, energizante si foarte decorative. Aduce un parfum oriental, un clinchet placut si se asorteaza usor oricaror tinute casual, de vara sau jeansi, sport. 

Accesorizeaza frumos si o tinuta vesela, inflorata sau cu modele orientale, carora se adreseaza in mod deosebit.

Unicat, 15 RON.