joi, 22 martie 2012

Coralul si lava ca pietre semipretioase

Coralii, perlele, jaisul si chihlimbarul sunt singurele pietre semi-pretioase, cu origine organică. În timp ce perle sunt cultivate de om si obtinute cu ajutorul stridiilor, coralii se formeaza ca si schelet acumulat prin moartea polipilor oceanici din zonele calde. Coralul este de mult timp un material folosit in mod obisnuit pentru bijuterii şi alte accesorii. În afară de frumuseţea sa unică, de material sablat si cu aspect buretos, farmecul coralilor consta in energia pe care o degaja sau pe care o stimuleaza atunci cand sunt purtati.

Se poate utiliza pentru a inspira inteligenta si imaginatia; este considerat a fi o amuleta pentru productie si  fertilitate. Prin urmare, atunci când depunem o munca ce necesita creatie si concentrare, purtând o bijuterie de corali ne putem îmbunătăţi calitatea rezultatului şi eficienţa muncii.  

Ca si amuleta pentru fertilitate, este vazut ca si piatra a femeilor care isi doresc un copil, care protejeaza femeile gravide si aduce sanatate si liniste.

 Coralul are potenţialul de creştere a gradului de conştientizare a iubirii. Daruirea unui coral este un semn de apreciere, strange legatura subtila intre doua persoane mai ales cand se afla la distanta. Este o piatra ce tine de contact, de constientizare, de apropiere - liant cu cei dragi si apropiati d-voastra.

Coralul isi poate spori energia prin combinarea cu alte materiale, in bijuterii dedicate si special create in acest scop. Persoanele sensibile isi pot lua energia dintr-un singur tip de cristal sau piatra semipretioasa, insa asocierea lor poate duce la obtinerea unor energii speciale.

Lava, asociata focului si cu proprietati de piatra-energie primordiala nascuta din adancurile pamantului, cu acelasi aspect poros si negru-mat, este un material "smuls" Pamantului, despre care se crede ca are virtuti magice si limpezeste mintea. Incarca cu energie pura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu