joi, 22 martie 2012

Coralul si lava ca pietre semipretioase

Coralii, perlele, jaisul si chihlimbarul sunt singurele pietre semi-pretioase, cu origine organică. În timp ce perle sunt cultivate de om si obtinute cu ajutorul stridiilor, coralii se formeaza ca si schelet acumulat prin moartea polipilor oceanici din zonele calde. Coralul este de mult timp un material folosit in mod obisnuit pentru bijuterii şi alte accesorii. În afară de frumuseţea sa unică, de material sablat si cu aspect buretos, farmecul coralilor consta in energia pe care o degaja sau pe care o stimuleaza atunci cand sunt purtati.

Se poate utiliza pentru a inspira inteligenta si imaginatia; este considerat a fi o amuleta pentru productie si  fertilitate. Prin urmare, atunci când depunem o munca ce necesita creatie si concentrare, purtând o bijuterie de corali ne putem îmbunătăţi calitatea rezultatului şi eficienţa muncii.  

Ca si amuleta pentru fertilitate, este vazut ca si piatra a femeilor care isi doresc un copil, care protejeaza femeile gravide si aduce sanatate si liniste.

 Coralul are potenţialul de creştere a gradului de conştientizare a iubirii. Daruirea unui coral este un semn de apreciere, strange legatura subtila intre doua persoane mai ales cand se afla la distanta. Este o piatra ce tine de contact, de constientizare, de apropiere - liant cu cei dragi si apropiati d-voastra.

Coralul isi poate spori energia prin combinarea cu alte materiale, in bijuterii dedicate si special create in acest scop. Persoanele sensibile isi pot lua energia dintr-un singur tip de cristal sau piatra semipretioasa, insa asocierea lor poate duce la obtinerea unor energii speciale.

Lava, asociata focului si cu proprietati de piatra-energie primordiala nascuta din adancurile pamantului, cu acelasi aspect poros si negru-mat, este un material "smuls" Pamantului, despre care se crede ca are virtuti magice si limpezeste mintea. Incarca cu energie pura.

miercuri, 21 martie 2012

Energie de contrast - cuart si coral

Cuart - cristal de stanca si coral rosu cubic, montate pe accesorii argintate, in contrast elegant si atractiv pentru un semn de putere, incredere si pasiune.

Foc si limpezime in mici accente de foc.

Se asorteaza si combina perfect cu bratara Pure, alaturi de care formeaza un tot unitar.

60 RON



Jasp dalmatin si lava

Putere, energie in set compus din cercei si pandantiv, modele unicate, executate din sarma argintata, inspiratie de autor. 25 RON



marți, 20 martie 2012

Pandantiv spiralat

Turcoaze, onix, prehnite si sarma argintata - pentru un pandantiv unic, lucrat si modelat de autor. 25 RON


Cercei Trident

Cu trei fire de argint, asimetrice, incarcate de cristale de citrina si granate. 15 RON



Cuart, coral, onix

Bratara, colier, cercei, in combinatie de culori contrastante, puternice, vibrante. Confera incredere si forta, pasiune si siguranta in propriile puteri. Set unicat. 80 RON



Turcoaz si onix cu montaj argintat

Colier unicat, pandantiv asimetric - montat pe lant argintat. Culori vibrante, ideal pentru a fi asortat unei vestimentatii casual sau office predominant neagra sau in nuanta inchisa, la o rochie de vara sau top alb. Se preteaza si pentru imbracamintea sport (blugi albastri si camasa alba). 40 RON



luni, 19 martie 2012

Set coral si lava

Set elegant clasic, in alb si negru, coral sfera si lava solidifcata, cu accesorii din metal argintat. Se asorteaza perfect unei vestimentatii office sau clasice, de zi sau seara, unei rochii sau unui eveniment de seara. 70 RON



Detaliu:
 

sâmbătă, 17 martie 2012

Pentru inceput - unicate si comenzi speciale in bijuterii

Dorinta de a ne accesoriza cat mai delicat sau dimpotriva puternic si colorat, elegant, unic - in functie de ocazie si de hainele purtate - a dat nastere noilor creatii din pietre semipretioase, cu piese metalice argintate sau din argint tibetan, purtatoare de energii subtile si buna dispozitie.

In functie de zodie, de afectiunile fiecaruia, de proprietatile miraculoase ale pietrelor semipretioase si de efectelele cristalelor, fiecare colier sau bratara, pereche de cercei sau brosa are menirea de a induce o stare de bine necesara fiecareia si de a ne incarca energetic pentru fiecare zi.

In speranta ca va vor placea modelele si creatiile deosebite pe care le obtinem, va asteptam cu drag sa ne vizitati. Iar daca va doriti anumite pietre semipretioase si cristale intr-un aranjament care va place, nu ezitati sa ne cautati.

O primavara frumoasa.